Peter Denteneer

Peter is een 26-jarige triatleet met al heel wat ervaring. Hij nam al meermaals deel aan internationale triathlons. Maar hij is nog niet klaar! Hij wil nog graag een top 12 halen op een World Cup wedstrijd, top 24 op een WTS wedstrijd en natuurlijk een deelname aan de Olympische Spelen aan zijn palmares toevoegen.

 


 

 Palmares:

1ste plaats BK U23, 3de elite 2013

1ste plaats T3 Deinze 2017

3de plaats ATU Cup Agadir

4de plaats ETU cup Wuustwel 2017

8ste  plaats ETU CUP Bratislava 2014

10de  plaats EK U23 Holten 2013

26ste plaats WTS Leeds 2017

28ste plaats WTS Hamburg 2017

Selectie 1ste European Games, Baku 2015

Selectie Grand Final Rotterdam 2017